10 НЕВЕРОЯТНИ СКРИВАЛИЩА, в които да посрещнете КРАЯ НА СВЕТА със СТИЛ

Zamunda TV ноември 18, 2020

Днес съм решил да ви покажа някои убежища или по-точно БУНКЕРИ, в които супербогатите хора имат апартаменти и са готови да посрещнат каквото и да очаква планетата ни със стил. Разберете кои са те и къде се намират. 😀

✅📘 Поръчай НОВАТА ми книга “Топ мистериите на ВСЕЛЕНАТА” с отстъпка тук: https://bit.ly/3lqComy

Книгата е вече налична на пре-ордър с автограф от мен. Може да си я поръчате от линкчето по-горе. От нея ще научите някои от най-големите тайни на Вселената и ще преобърнете представите си за съществуването ни тук.

🛒 5% отстъпка от игри и аксесоари в Ozone.bg с промокод “Clash3” и 3% от техника с “Clash3PC” – http://ozn.bg/2mn0oIf
📙 Поръчай “Топ мистериите на СВЕТА” тук: http://bit.ly/2O6xJXR
📗 Поръчай “Топ мистериите на България” тук: https://ozn.bg/2OMkauI
🔔 Абонирайте се: http://bit.ly/2w9ePIq
🎮 Гейминг канал: http://bit.ly/2Jn9mCe
👨‍💻 Тек канал: http://bit.ly/2Qs7BqZ
👕 Тениски и Мърч: http://bit.ly/2CBUf8k

Ситуацията в световен мащаб през последната година е много странна, но още през 2012 година хората започнаха да се подготвят за края на света. Строят се специални убежища и бункери, до които само шепа хора имат достъп. Днес искам да ви покажа част от тях, които са по-известни и да разгледаме как изглеждат отвътре.

#TheClashers #Bunkers

Може би най-големите и интересни бункери да са скрити от нас и да не се оповестява публично за тяхното съществуване, има и компании, които си ги рекламират без проблем. Днес ще разгледаме именно тях и ще разберем защо стуват милиони долари.

Социални мрежи:
✦ Facebook: http://bit.ly/2hEack9
✦ Instagram: http://bit.ly/2wsoBCv
✦ Twitter: http://bit.ly/2wrfqCr
✦ E-mail: [email protected]

Започваме с един бункер от Европа (Europe), който носи името Europa One. Намира се в Германия (Germany) и е известно на хората отдавна. В него се продават апартаменти, но на цена от няколко милиона. Има обаче ресторант, басейн, дори и малък храм. Следващият бункер в списъкът ни не е само един. Компания с името xPoint 575 скривалища, които могат да се купят на цената на един апартамент. Намират се в Съединените Щати (USA) и са на площ колкото Manhattan. Там има всички удобства – хол, кухня, спалня, всички напълно защитени. След това идва и един от най-интересните бункери до момента. Неговата локация се пази в пълна тайна, но се знае, че е някъде в щатите (USA). В него има 12 апартамента, училище, басейн, парк, и още какви ли не удобства.

Сега се пренасяме в Китай, където един мъж бил убеден, че през 2012 края на света идва, както е предсказано от маите. Това обаче не станало и през 2020 все още го няма. Тох обаче построил собствен ноев ковчег, който да спаси него и семейството му ако всичко се наводни. По информация е бил брокер на фондовата борса, но това начинание му е струвало много пари и той го изоставил. Друга компания от Флорида (Florida), USA, прави специални бункери от огромни тръби. Те могат да бъдат поставени навсякъде по света и вкопани в земята за допълнителна защита. Има всички удобста и ток за 1 година. Лас Вегас (Las Vegas) е дестинация, която може да ни изуми с много и най-различни неща. Там обаче се намира и едно от най-интересните скривалища. То е под обикновена къща, която не предизвиква никакъв интерес на външен вид. Отдолу обаче има басейни, малко ресторантче и дори дискотека. На хълмовете в Лос Анджелис (Los Angeles) има къща, която може да се брани сама. Това е един от най-интересните имоти (real estate), които може да си представите.

Естествено правителствата разполагат с най-големите скривалища и бункери, от които могат да управляват държавата по време на криза. Там има всички удобства за служителите и семействата им. Ако се пренесем до Норвегия (Norway) ще разберете, че има един много интетесен бункер, който е направен не за хора, ами за семена. Той е най-голямото хранилище в случай, че нещо на Земята се обърка. Накрая отиваме отново до USA за едно от най-интересните места, което е летище, но няма да ви казвам какво точно е то. Ще оставя вие сами да си го откриете.

Благодаря ви, че гледате! Надявам се видеото да ви е харесало и ако е така, оставете по един палец нагоре!

Категории
Тагове