10 ПРИРОДНИ АНОМАЛИИ, които предизвикват ЧОВЕШКАТА логика

Zamunda TVавгуст 29, 2020

Някои от нещата, които се случват на планетата Земя предизвикват човешката логика и ни карат да се запитаме: Какво става? Днес ще си говорим за някои странни природни аномалии, които могат да ви озадачат!

🛒 5% отстъпка от игри и аксесоари в Ozone.bg с промокод “Clash2” и 3% от техника с “Clash2PC” – http://ozn.bg/2mn0oIf
📘 Поръчай “Топ мистериите на СВЕТА” тук: http://bit.ly/2O6xJXR
📕 Поръчай “Топ мистериите на България” тук: https://ozn.bg/2OMkauI
🔔 Абонирайте се: http://bit.ly/2w9ePIq
🎮 Гейминг канал: http://bit.ly/2Jn9mCe
👨‍💻 Тек канал: http://bit.ly/2Qs7BqZ
👕 Тениски и Мърч: http://bit.ly/2CBUf8k

През няколко месеца събирам достатъчно информация за тайнствени и интересни места на нашата планета и ги споделям с вас. След всеки един епизод за планетата Земя си мисля, че няма къде повече да ни изненада, но не се оказвам прав. Природата е толкова интересна и същевременно енигматична, че едва ли ще си стигне времето за да опишем всичко. Пригответе се, защото днес ще си говорим за най-интересните странности на природата. Постарал съм се да подбера автентични кадри от различни източници, за да добиете максимална представа за нещата, което ще чуете.

#TheClashers #Развлекателно #Природа

Много ще ми е интересно да разбера, кое е най-странното природно явление, на което сте ставали свидетели. Със сигурност в архува си имате силни бури или нещо по-необичайно. Може да споделите долу в коментарите.

Социални мрежи:
✦ Facebook: http://bit.ly/2hEack9
✦ Instagram: http://bit.ly/2wsoBCv
✦ Twitter: http://bit.ly/2wrfqCr
✦ E-mail: [email protected]

Започваме видеото с една случка в Австралия и по-точно, в Инскип Пойнт, където част от плажа внезапно изчезва в морето. Учените предполагат обикновено подводно свлачище, но дали наистина е така. Изгледайте цялото видео на The Clashers с името 10 природни аномалии и изкажете вашето мнение. След това идва феномена, който е познат в научните среди като втечняване на почви. Ще ви оставя сами да видите какво се случва след него и от какво е причинен. Пренасяме се в Полша, където има една много интересна гора. Всъщност нейното име е Кривата Гора, където около 100 дървета са изкривени на 90 градуса още от основата им. Все още учените не знаят каква е точната причина за този феномен, но има няколко предположения. Ще ги научите от видеото. 😀

Всички знаем колко е неприятно когато носим неудобен чифт обувки и се образува мехур, нали така. А знаехте ли, че природата може да страда от същото. Те се наричат тревни мехури и са доста интересни за наблюдение. Могат да се пукат, но трябва да сме внимателни. Едни от най-странните образувание са сеизмичните пукнатини, които се появяват без причина. Учените все още не знаят, защо ги има на места, където се предполага, че не би трябвало да са там. Пренасяме се в Тексас, САЩ, където в малко градче има една от най-големите неразгадани мистерии. Светлините Марфа са там от 130 години и макар модерните технологии, все още не се знае какво ги причинява. Гледайте новото видео на Слави от The Clashers, за да разберете какви са предположенията.

В Северна Ирландия има един много интересен природен феномен, наречен Пътят на Великаните. Той се е образувал преди милиони години, но легенди за това място не липсват. Правилните шестоъгълници от базалтови колони впечатляват местни и туристи. Отново се връщаме в САЩ, където има едни много интересни водопади. Там има едно пламъче, което не гасне въпреки обилните води около него. Известен е като Водопадите на вечния пламък и се намира в New York. Последният природен феномен, за който искам да поговорим се появява само в специални условия по време на буря. Това е така наречената кълбовидна мълния, която изключително рядка. Ако сте видели някога такава сте истински късметлии.

Това е скъпи приятели, надявам се видеото да ви е харесало и ако е така може да му оставите по един палец нагоре в подкрепа. Винаги го оценявам. Също ако искате може да се абонирате за канала и да натиснете камбанката, за да получавате известие когато кача ново видео.

Категории
Тагове