10 различни НАЧИНА, по които си представяме ИЗВЪНЗЕМНИТЕ

Zamunda TV юни 3, 2020

Постоянно се говори за извънземни и същества от други планети във филмите и по телевизията и всеки си има собствена представа как изглеждат те! Малки зелени човечета или огромни насекоми, които се опитват да ни завладеят? Гледайте новия епизод на развлекателно!

🛒 5% отстъпка от игри и аксесоари в Ozone.bg с промокод „Clash1“ и 3% от техника с „Clash1PC“ – http://ozn.bg/2mn0oIf
📘 Поръчай „Топ мистериите на СВЕТА“ тук: http://bit.ly/2O6xJXR
📕 Поръчай „Топ мистериите на България“ тук: https://ozn.bg/2OMkauI
🔔 Абонирайте се: http://bit.ly/2w9ePIq
🎮 Гейминг канал: http://bit.ly/2Jn9mCe
👨‍💻 Тек канал: http://bit.ly/2Qs7BqZ
👕 Тениски и Мърч: http://bit.ly/2CBUf8k

Извънземният живот пленява въображението на хората още от дълбока древност. Съществуват ли други интелигентни форми на живот във Вселенага и ако да, как изглеждат те? Това са главните въпроси, на които се опитваме да отговорим. Някой хора си ги представят като малки зелени човечета, а други като агресивни буболечки, В днешният епизод на развлекателно съм подбрал 10 различни начина, по които си представяме расите от други светове.

Още преди да започнем искам да ви попитам: Вие вярвате ли в съществуването на други раси и ако да, как мислите, че изглеждат те? Дайте да видим долу в коментарите и да се позабавляваме.

Ако сте объркани и не може да решите има куп филми, които да ви предложат как биха изглеждали съществата от други планета. Междузвезздни войни, стар трек вселената на марвел, всеки се е пробвал. Едни са с човешки характеристики, други не съвсем.

Социални мрежи:
✦ Facebook: http://bit.ly/2hEack9
✦ Instagram: http://bit.ly/2wsoBCv
✦ Twitter: http://bit.ly/2wrfqCr
✦ E-mail: [email protected]

Стартираме класацията с може би най-странната форма на същества от други планети, на които съм попадал. Може да се опишат като неорганични кълба от енергия и да съществуват с други измерения. Видяхме подобна представа във филма – „the darkest hour“, който не беше нещо особено, но идеята му е добра. Както знаем ние сме триизмерни форми на живот, но във Вселената е много вероятно да има повече измерения. Сигурно сте срещали и другата популярна форма – сивите, които често се появяват на малките екрани. Познатата им човешка форма, но с някои други характристики се тиражира като най-вероятен външен вид. Буболечките също присъстват като евентуална форма, но те винаги са представени като лоши. С тях можем най-трудно да се разберем.

Започваме с представата за другия вид на James Cameron от хитовия му филм Аватар. Предполагам повечето от вас са го гледали. Там всъщност извънземните сме ние и се опитваме да им завладеем света, но сюжета и друга тема. Да се върнем на народа Нави, както са кръстени. Има вероятност и хората от други планети да не са изобщо биологични. Историята им е различна, но учени предполагат, че има вероятност някъде във вселената изкуственият интелект да е победил и биологичните форми на живот да са изчезнали.

Много се надявам това видео да ви е харесало и ще се радвам ако го оцените с един палец нагоре. Не забравяйте и да се абонирате за канала и то с камбанката за да не изпуснете нещо интересно!

Categories
Tags