10 съвсем РЕАЛНИ заплахи за КРАЯ на света! Идва ли скоро?

Zamunda TVюли 11, 2020

Днес повлиян от последните данни в световен мащаб, реших да си поговорим малко за най-реалните заплахи, пред които човечеството е изправено. Вие ще решите коя е най-вероятна и дали има шанс да се сблъскаме с нея в скоро време!

🛒 5% отстъпка от игри и аксесоари в Ozone.bg с промокод “Clash1” и 3% от техника с “Clash1PC” – http://ozn.bg/2mn0oIf
📘 Поръчай “Топ мистериите на СВЕТА” тук: http://bit.ly/2O6xJXR
📕 Поръчай “Топ мистериите на България” тук: https://ozn.bg/2OMkauI
🔔 Абонирайте се: http://bit.ly/2w9ePIq
🎮 Гейминг канал: http://bit.ly/2Jn9mCe
👨‍💻 Тек канал: http://bit.ly/2Qs7BqZ
👕 Тениски и Мърч: http://bit.ly/2CBUf8k

Едни от най-видните изследователи и учени са на мнение, че човечеството може да бъде чао-чао преди 2100 г. Шансът е 1 към 6. Не е никак лошо, нали? Всъщност, ако се замислим зарчето е с точно същите шансове? Не ме разбирайте погрешно, не искам да казвам, че оцеляването ни зависи от търкулването на зар, но трябва да си признаем, че в последно време нещата изобщо не са розови, виждате какво се случва е световен мащаб. Едно е сигурно, тано или късно, живота на планетата ни ще загине. Въпроса е кога и как?

Това видео е направено с помощта на Симеон (Симби), абонирайте се за канала му: https://bit.ly/2L8KD6d

В днешното видео ще се постараем да поговорим за 10 по-реални неща и заплахи, които действително биха могли да причинят изчезването ни като вид.

Социални мрежи:
✦ Facebook: http://bit.ly/2hEack9
✦ Instagram: http://bit.ly/2wsoBCv
✦ Twitter: http://bit.ly/2wrfqCr
✦ E-mail: [email protected]

Може би някога сте се замисляли и знаете, че планетата ни няма да живее вечно – факт. С напредването на знанията на човечеството изнискват все нови и нови заплахи, които трябва да имаме предвид. Разбира се няма как да пропуснем класическите като падане на астероид, или нашата звезда слънцето, но по-вероятни се оказват някои от следните. Видеото е подредено не според нашите осмотрения, ами според изследването на много изследвания и доказани факти. Приятно гледане!

Не забравайте да се абонирате за канала с камбанката, да не вземе случайно да изпуснете някое от следвашите видеа.

Категории
Тагове