13 ШОКИРАЩИ НЕЩА, които някой се е опитал да ПРОМЪКНЕ през ЛЕТИЩЕ

Zamunda TV декември 30, 2020

Вижте колко смели са хората в опитите им да прекарат разни ИНТЕРЕСНИ неща през световните летища. Дали за сувенир или за препечелване на някой друг лев, хората определено са иновативни! 😂

🛒 5% отстъпка от игри и аксесоари в Ozone.bg с промокод „Clash3“ и 3% от техника с „Clash3PC“ – http://ozn.bg/2mn0oIf
📘 Поръчай НОВАТА ми книга „Топ мистериите на ВСЕЛЕНАТА“ с отстъпка тук: https://bit.ly/3lqComy
📙 Поръчай „Топ мистериите на СВЕТА“ тук: http://bit.ly/2O6xJXR​
📗 Поръчай „Топ мистериите на България“ тук: https://ozn.bg/2OMkauI​

Определено летенето със самолет пести много време и е предпочитано от хората за изминаване на големи разстояния. Било то за почивка или работа, яко летим със самолет ние трябва да минем през летищата и ъяхната сигурност. Макар и правилата да се затягат всяка година, все още се намират смелчаци, които се опитват да прекарат разни неща през тях.

Днес ще ви разкажа за някои много интересни предприемачи, които са решили да опитат сигурността по летищата и да прекарат какво ли не. Изгледайте видеото до край и ако искате оставете мнението си в коментарите.

Социални мрежи:
✦ Facebook: http://bit.ly/2hEack9
✦ Instagram: http://bit.ly/2wsoBCv
✦ Twitter: http://bit.ly/2wrfqCr
✦ E-mail: [email protected]

Стартираме с един случай от 2018 година, когато мъж се е опитал да прекара жив питон през летището в Miami, Florida, USA. Той го скрил в кутия на външен хард диск, но скенерите го открили. Връщаме се година назад в летището Heathrow в London, England, кедо 64 годишен се е опитам да превози със самолет 600 000 змиорки и то от застрашен вид. Какво ли се е случило с цялото това количество риби? Ще разберете от новото видео на The Clashers. За следващия ни герой, отново оставаме в Лондон, защото през Малайзия човек се е опитал да вкара 50 крокодила. Граничните служби ги открили и конфискували, но не заради причината, която си мислите.

Много хора обочават да си похапват свинско месо. Независимо дали харесвате такава храна или не, то ще се учудите, че човек от Еквадор се е опитал да прекара цяла свинска глава и то при това печена. Следващите участници в днешната класация са Суданци, които се опитали да вмъкнат в Египет 190 кг. мозък и то какъв…! Но и те не могат да се сравнят със смелостта на жена от Thailand, която през 2010 се е опитала да влезе в страната с жив тигър в куфара. Ще ви учуди как се е опитала да го прекара. Смелостта на хората нараства след всяка минута от видеото, защото следващия ни герой е изложил най-милото. Германец на 58 години е скрил 44 гущера в специални джобове в гащите си, защото бил колекционер.

Разбираемо най-интересните случай са от Англия и САЩ, защото там трафика на пътници е най-голям. Съответно има повече хора, на които им хръмват разни идеи. Има много интересен случай на двойка, която се опитала да вкара през летището в Амстердам, Холандия, над 200 тарантули. Случаите не спират до тук, но ще ви оставя вие да ги откриете в класацията.

Абонирайте се за канала и натиснете камбанката, ако искате да получавате нотификация когато качим видео!

Categories
Tags