50 Невероятни Факта за АВТОМОБИЛИТЕ, които ДОРИ и някои ШОФЬОРИ НЕ ЗНАЯТ

Zamunda TV ноември 3, 2020

Една от най-желаните теми в последно време е 50 невероятни факта за автомобилите и днес реших да я направя. Ще се УЧУДИТЕ колко много интересни неща има за тях, които не сте знаели. За това хвърлете едно око! ❤️👀

🛒 5% отстъпка от игри и аксесоари в Ozone.bg с промокод “Clash3” и 3% от техника с “Clash3PC” – http://ozn.bg/2mn0oIf
📘 Поръчай “Топ мистериите на СВЕТА” тук: http://bit.ly/2O6xJXR
📕 Поръчай “Топ мистериите на България” тук: https://ozn.bg/2OMkauI
🔔 Абонирайте се: http://bit.ly/2w9ePIq
🎮 Гейминг канал: http://bit.ly/2Jn9mCe
👨‍💻 Тек канал: http://bit.ly/2Qs7BqZ
👕 Тениски и Мърч: http://bit.ly/2CBUf8k

Може би много хора като мен са чакали деня, в който да вземат своята шофьорска книжа и вече легално да управляват автомобили по улиците на своя град. Спомням си, че това беше най-щастливият момент когато аз навърших 18 години. Естествено тогава още нямах кола, ами взимах тази на нашите, но все пак беше гордост, че мога да шофирам.

#TheClashers #Facts #Cars

Признавам си, въпреки стажът, който имам като шофьор, все пак се изненадох на някои интересни неща за автомобилите. Те са толкова елементарни, че чак се чудя как не съм се сетил до сега.

Например когато отбиваме на бензиностанция много пъти съм се чудил от коя страна е капачката за гориво, особено като съм с чужда кола. Трябвало е само да погледна таблото, за да си дам отговор. Какъв е източникът на музика във вашата кола – CD, DVD, флашка или Airplay? Toyota има някои много интересни данни за автомобилостроенето, които ще научите. В държави като Sweden и Switzerland има строги закони и глоби, които може да ви стреснат. Едни от най-ексклузивните марки са Bentley и Rolls Royce. Какво обаче ги отличава от останалите? Фаровете, огледалото за обратно виждане, радиото и музиката като цяло са аксесоати, които са имали спорно минало.

Новите автомобили имат специфична миризма, която ние хората обожаваме… Поне аз, де. Знаехте ли обаче, че тя не е особено полезна за здравето? Застраховките и особено тяхните стикери може да са много досадни за махане, но имам един лесен трик за вас. Гумите на автомобилите могат да станал голям проблем за екологията в скоро време. Електрическите коли не са скорошно изобретение, ами всъщност доста старо. Ако трябва да сме точни някога електрическите коли са били 40% от всички автомобили. Трафикът в големите градове като Париж може да е доста сериозен и точно в тази държава е регистрирано най-дългото задръстване в историята.

Социални мрежи:
✦ Facebook: http://bit.ly/2hEack9
✦ Instagram: http://bit.ly/2wsoBCv
✦ Twitter: http://bit.ly/2wrfqCr
✦ E-mail: [email protected]

Волво и Форд също държат някои интересни факти и рекорди, но ще разберете за тях от новото видео на The Clashers. Ако сте фен на екологията и рециклирането, то с радост ви съобщавам, че 80% от автомобилът ви може да бъде рециклиран. Ауди, Шкода, Ламборгини, Порше и други са част от една компания. Независимо колко често пътувате с колата си, около 95% от нейният живот, тя ще прекара на паркинг. Много автомобили са правили и промоции на филми, но ще разберете за това повече от видеото.

Не забравяйте да се абонирате за канала, ако видеото ви е харесало и да чукнете камбанката, ей. 😀 Може да оставите по един лайк, също много помага! Благодаря ви!

Категории
Тагове