9000 лв. за СЛУШАЛКИ?! Звукът счупи мозъка ми!

Zamunda TV юли 8, 2020

Днес правя може би едно от най-скъпите ми ревюта в историята на канала The Clashers и то на какъв продукт? Може ли да си представите, че има толкова скъпи слушалки? Веднага си задаваме въпроса: Оправдан ли е звукът? Гледайте, за да разберете!

🎧Виж слушалките тук: https://bit.ly/3fJP70J
🔊Виж усилвателя тук: https://bit.ly/3hOxTkH

Може да ме подкрепите като пазарувате от сайтовете с моите промокодове. Благодаря ви! ❤️

🛒 3% до 6% отстъпка от техника в Desktop.bg и Laptop.bg с промокод “TheClashers” – https://bit.ly/38BmEI8
📘 Поръчай “Топ мистериите на СВЕТА” тук: http://bit.ly/2O6xJXR
📕 Поръчай “Топ мистериите на България” тук: https://ozn.bg/2OMkauI
🔔 Абонирайте се: http://bit.ly/2w9ePIq
🎮 Гейминг канал: http://bit.ly/2Jn9mCe
👨‍💻 Тек канал: http://bit.ly/2Qs7BqZ
👕 Тениски и Мърч: http://bit.ly/2CBUf8k

Преди няколко дни получих два доста големи кашона. Мислих, че е станала грешка, защото аз очаквах слушалки, а кутиите им са много по-малки. Дори накарах куриера да провери товарителницата да не е объркал нещо. Пратката обаче беше правилна. Днес при мен са сигурно едни от най-хай енд слушалките в света. Колко хай енд се питате. Ами комплекта заедно с усилвателя струва 9000 хиляди лева. Само на мен ли ми се струва, че това направо луда работа. 9000 лева за слушалки.

Производителите Sennheiser твърдят, че с този модел ще чуем неща, които никога до сега не сме чували. Смело твърдение и смятам го проверим. Модела е HD 820 и определено са впечатляващи, не само с външния си вид, но и с цялостното усещане.

Социални мрежи:
✦ Facebook: http://bit.ly/2hEack9
✦ Instagram: http://bit.ly/2wsoBCv
✦ Twitter: http://bit.ly/2wrfqCr
✦ E-mail: [email protected]

През четирите години, в които правя ревюта съм разглеждал доста модели слушалки. Аз лично за геймига съм се спрял на Razer Tiamat. Брутални са за игри, но са адски трудни за настройка. Обработвам със студийни слушалки на Audio-technica и вокалите от тях са феноменални. Едните струват около 500 лева ако не се лъжа другите около 250. Веднага изкача въпроса какво могат да дадат тези Sennheiser HD 820 за цената си.

Те са за най-изисканите и взискателни ценители на качествената музика. Така наречените аудиофили. Тези слушлки стоят в библиотеките на големи имения до кожените кресла, пепелниците за пури и конната база в далечината. На тях се слуша само висококачествена музика, не чалга. Бъзикам се, под висококачествена имам предвид не някоя mp3, което сте дръпнали от Замундата, ами флак или уав файлово от скъпи CD-а и дори плочи. С една дума не са да цъкате игри или да си говорите с приятели по тях.

Започваме с дизайна и сигурно вече ви е направил впечатление размера. Те са огромни, чашките са толкова големи, че като ги сложите изобщо не усещате ухото ви да се докосва до някъде. Нека обаче големината не ви залъгва, теглото им е само 360 грама. Направени са от най-висококачествена пластмаса. Самата им форма няма нищо общо със слушалките, които сме свикнали да виждаме. Въпреки, че Немците са известни със своя консерватизъм, в дизайна на тези слушалки няма и следа от него.

Към тях дори има и специална дървена поставка от масив, която да пасне на ретро изглеждащи офиси. Арката и механизма за стягане са метални, което си е стандарт при по-високия клас слушалки.

За останалата част може да изгледате ревюто 🙂 Надявам се то да ви е харесало и ако е така може да оставите по един лайк и да се абонирате за канала.

Категории
Тагове