Гостенка от бъдещето

Гостенка от бъдещето

Твоята оценка: 0
10 2 votes

Сезони и епизоди

1Сезон 1 Mar. 25, 1985
10

Creator

Creator

Актьори и екип

Natalya Guseva isAlisa Seleznyova
Alisa Seleznyova
Aleksei Fomkin isKolya Gerasimov
Kolya Gerasimov
Ilya Naumov isFima Korolyov
Fima Korolyov

Резюме

Емблематичният съветски шедьовър, превърнал се в класика на детската научна фантастика, е заснет в студиото на Горки по мотива на известното произведение на Кир Буличев.
Историята се развива около ученик от шести клас Коля Герасимов. Веднъж след скучна училищна работа той отишъл да си купи кефир. След като се срещна със своя съученик по пътя, той създава шпиониране на мистериозния непознат. Тази детска и безпрецедентна шега води момчетата в мазето на изоставена двуетажна къща. Там момчетата намират необичайно устройство с бутони. Поддавайки се на неудържимото си любопитство, те случайно активират таблото, без да подозират, че самото устройство е машина на времето. Герасимов се оказва в далечната 2084-та година. Там той среща очарователен и скромен робот на име Вертер в изпълнение на Евгений Герасимов. Той убеждава човека да го пусне на разходка по московските улици на бъдещето. По време на необичайната си екскурзия той научава за плосък портален автобус с шест входа, а също така прави опит да лети до Луната или Уран. Освен това Коля ще трябва да се изправи срещу космически пирати, които искат да откраднат миелофона (устройство за четене на умовете), докато се срещне с едрооката красавица Алиса Селезнева, идолът и обект на обожание на всички момчета от СССР.
Любезна и цветна приказка с евтини и прости специални ефекти, която ще потопи зрителя в атмосферата на магия и безгрижно детство за няколко часа.

Гостенка от бъдещето
Гостенка от бъдещето
Оригинално заглавие Гостья из будущего
TMDb Rating 8.4 8 votes
First air date Mar. 25, 1985
Last air date Mar. 29, 1985
Сезони 1
Епизоди 5
Average Duration 64 minutes

Подобни заглавия

Мандалорианецът / The Mandalorian (2019)
Падащи небеса / Falling Skies (2011)
Доктор Ху
Русалка
戦国お伽草子–犬夜叉 (2000)
Секс по руски / Сладкая жизнь (2014)
Живот на Марс
Младият върколак
Just Add Magic: Mystery City (2020)
Приказки за Том и Джери / Tom and Jerry Tales
Десетото кралство (2000)
Bloodride (2020)