Гостенка от бъдещето (1985)

Гостенка от бъдещето (1985)

Mar. 25, 1985
Your rating: 0
votes

Сезони и епизоди

1Сезон 1 Mar. 25, 1985

Creator

Creator

Актьори

Natalya Guseva isAlisa Seleznyova
Alisa Seleznyova
Aleksei Fomkin isKolya Gerasimov
Kolya Gerasimov
Ilya Naumov isFima Korolyov
Fima Korolyov

Описание

Емблематичният съветски шедьовър, превърнал се в класика на детската научна фантастика, е заснет в студиото на Горки по мотива на известното произведение на Кир Буличев.
Историята се развива около ученик от шести клас Коля Герасимов. Веднъж след скучна училищна работа той отишъл да си купи кефир. След като се срещна със своя съученик по пътя, той създава шпиониране на мистериозния непознат. Тази детска и безпрецедентна шега води момчетата в мазето на изоставена двуетажна къща. Там момчетата намират необичайно устройство с бутони. Поддавайки се на неудържимото си любопитство, те случайно активират таблото, без да подозират, че самото устройство е машина на времето. Герасимов се оказва в далечната 2084-та година. Там той среща очарователен и скромен робот на име Вертер в изпълнение на Евгений Герасимов. Той убеждава човека да го пусне на разходка по московските улици на бъдещето. По време на необичайната си екскурзия той научава за плосък портален автобус с шест входа, а също така прави опит да лети до Луната или Уран. Освен това Коля ще трябва да се изправи срещу космически пирати, които искат да откраднат миелофона (устройство за четене на умовете), докато се срещне с едрооката красавица Алиса Селезнева, идолът и обект на обожание на всички момчета от СССР.
Любезна и цветна приказка с евтини и прости специални ефекти, която ще потопи зрителя в атмосферата на магия и безгрижно детство за няколко часа.

Гостенка от бъдещето (1985)
Гостенка от бъдещето (1985)
Оригинално заглавие Гостья из будущего
TMDb Рейтинг 8.5 6 гласа
First air date Mar. 25, 1985
Last air date Mar. 29, 1985
Сезони 1
Сезони и епизоди 5
Average Duration 64 минути

Подобни заглавия

Света с того света
痛いのは嫌なので防御力に極振りしたいと思います。 (2020)
갈릴레오 깨어난 우주
Descendants: Wicked World
Синьо лято (1981)
Chilling Adventures of Sabrina
Доктор Ху
Откраднат живот
Jessy & Nessy (2020)
너도 인간이니
Специален доклад (2015)
Jonathan Strange & Mr Norrell