Жена ми пуска ТОК на всеки ГРЕШЕН отговор

Zamunda TV октомври 21, 2020

Днес се връщам обратно в училище с въпроси, които ми вие ми задодохте в едно предно видео. Жена ми, Петя, ги подбра и реши да ми ги задава, но с наказание. Ако дам грешен отговор ще има ток!

🛒 5% отстъпка от игри и аксесоари в Ozone.bg с промокод “Clash3” и 3% от техника с “Clash3PC” – http://ozn.bg/2mn0oIf
📘 Поръчай “Топ мистериите на СВЕТА” тук: http://bit.ly/2O6xJXR
📕 Поръчай “Топ мистериите на България” тук: https://ozn.bg/2OMkauI
🔔 Абонирайте се: http://bit.ly/2w9ePIq
🎮 Гейминг канал: http://bit.ly/2Jn9mCe
👨‍💻 Тек канал: http://bit.ly/2Qs7BqZ
👕 Тениски и Мърч: http://bit.ly/2CBUf8k

Днес сме с видео вдъхновено от онлайн портала за обучение – Е-Просвета, за който ви разказах преди около две седмици. Идеята беше вие да подберете въпроси от там и да ги зададете под формата на коментари. След това Петя да седне и да избере най-трудните от тях. Темите са различни – История, Математика, География, Човек и природа и други. Признавам си някои от тях бяха доста лесни… други не чак толкова. Каквато и да е ситуацията ще има смях. Не бъркайте ток с TikTok 🙂

#TheClashers #Challenge

Пътувахме до различни места на света със въпросите и посетихме минали епохи, за да ме затрудните максимално и успяхте. Двама от задалите въпроси си спечелиха по една от книгите ми “Топ мистериите на България” и “Топ мистериите на света”. Честито на тях!

Социални мрежи:
✦ Facebook: http://bit.ly/2hEack9
✦ Instagram: http://bit.ly/2wsoBCv
✦ Twitter: http://bit.ly/2wrfqCr
✦ E-mail: [email protected]

Добре, че нямаше въпроси за медицина, лекарства, финанси, почивки и други, че съвсем щях да се оплескам. 😊Научих обаче много нови неща като например, че полис, всъщност е град и идва от гръцки. Минахме през исторически въпроси за Римската империя и Европа като цяло. Добре, че не стигнахме и до САЩ, че тогава става сложно.

Все още подкрепям идеята, че четенето и книгите са много по-добра алтернатива на телевизията и интернет предаванията. От тях може да научите точно такива интересни неща.

Абонирайте се за канала и натиснете камбанката, ако искате да получавате нотификация когато качим видео!

Категории
Тагове