Най-голямата ЗАГАДКА за 2020 година – Металните монолити

Zamunda TV декември 16, 2020

Какво представляват тези МИСТЕРИОЗНИ монолити, които се появяват навсякъде по земното кълбо? Какви са техните тайни и какво остава скрито за нас? Днес ще се опитаме да дадем отговор именно на тези въпроси.

📘 Поръчай НОВАТА ми книга „Топ мистериите на ВСЕЛЕНАТА“ с отстъпка тук: https://bit.ly/3lqComy

Вече може да си поръчате новата ми книга от линкчето по-горе. Налична е в Озон и пристига до няколко дни. Надявам се да ви хареса!❤️

🛒 5% отстъпка от игри и аксесоари в Ozone.bg с промокод „Clash3“ и 3% от техника с „Clash3PC“ – http://ozn.bg/2mn0oIf​
📙 Поръчай „Топ мистериите на СВЕТА“ тук: http://bit.ly/2O6xJXR​
📗 Поръчай „Топ мистериите на България“ тук: https://ozn.bg/2OMkauI​
🔔 Абонирайте се: http://bit.ly/2w9ePIq​
🎮 Гейминг канал: http://bit.ly/2Jn9mCe​
👨‍💻 Тек канал: http://bit.ly/2Qs7BqZ​
👕 Тениски и Мърч: http://bit.ly/2CBUf8k

Всичко започна в средата на ноември, когато бе открит първият от серия метални монолити в щата Юта, САЩ. Незабавно той се превърна в тема номер едно по всички медии и много хора се стекоха да го видят с очите си. Загадките около него обаче става все повече и повече, а отговори липсваха. Малко след него подобни мистериозни монолити започнаха да се появяват навсякъде – Румъния, Холандия, Австралия, Англия и къде ли още не. В момента на заснемане на това видео те вече са над 50 на брой.

#TheClashers #Monoliths #Mystery

Очевидно много от монолитите са дело на хората и лесно могат да се разпознаят като такива. Има черти, които много лесно ги издават. Други обаче си остават пълна загадка, защото никой не поема отговорност над тях, нито се съобщава кой знае колко. Вие какво мислите по тази тема? В Калифорния, САЩ се появяват 2 за един ден.

Социални мрежи:
✦ Facebook: http://bit.ly/2hEack9
✦ Instagram: http://bit.ly/2wsoBCv
✦ Twitter: http://bit.ly/2wrfqCr
✦ E-mail: [email protected]

Истината е, че малка част от десетките появили се обекти са дело на хора, които се възползват от тренда, за да станат известни в социалните мрежи. Така съвсем немистериозно се появи монолит пред магазин за бонбони в Питсбърг, Пенсилвания, като собственикът на магазина открито признал, че той го е сложил там.

При всички положения появата им е нещо, което тепърва ще трябва да разгадаваме, но може би ще трябва да изчакаме да се появят още монолити, преди да намерим смислени отговори. Лично аз не бих изключил свръхестествената намеса било то на извънземни или на невидими същества, но към момента съм склонен и да вярвам, че някой прави много сериозна и мащабна постановка на всички нас. Честно казано, така се усеща цялата година и се надявам много скоро завесата на представлението да бъде вдигната и актьорите – разобличени.

Надявам се видеото да ви харесва и ако е така, може да оставите по един палец нагоре в подкрепа! Благодаря ви. Помислете дали да не се абонирате за канала, ако съдържанието ви харесва!

Categories
Tags