Новият БАШмайстор на андроидите пристигна – Samsung Galaxy NOTE 20 Ultra

Zamunda TVавгуст 26, 2020

Дългоочакваният наследник на Galaxy Note серията е вече тук! Днес ще го разгледаме задълбочено и ще решим заедно дали си струва и с какво превъзхожда останалите андроиди. Гледайте новото видео! 📲

🛒 Разгледай Samsung Galaxy Note 20 Ultra тук: https://bit.ly/31rpoWo

Преди броени дни се състоя онлайн премиерата на най-новия флагман в семейството на смартфоните с писалки от Самсунг, а именно линията Note 20. При мен за ревю пристигна най-високото изпълнение в лицето на ULTRA модела. След S20 беше редно да видим и същото наименование и при ноутовете.

📘 Поръчай “Топ мистериите на СВЕТА” тук: http://bit.ly/2O6xJXR
📕 Поръчай “Топ мистериите на България” тук: https://ozn.bg/2OMkauI
🔔 Абонирайте се: http://bit.ly/2w9ePIq
🎮 Гейминг канал: http://bit.ly/2Jn9mCe
👨‍💻 Тек канал: http://bit.ly/2Qs7BqZ
👕 Тениски и Мърч: http://bit.ly/2CBUf8k

Искам да напомня, че това е последното видео от тип “ревюта” в този канал. Оттук нататък те се местят в специализираният The Clashers Tech. Може да отидете и да се абонирате за него ако искате. Там ще се развихрим още повече с ревютата.

#Samsung #GalaxyNote20Ultra #Review

Когато взех за първи път Note 20 Ultra в ръцете си се запитах: Това ли е границата за големина на смартфоните? Има ли нужда да са по-големи или стигнахме върха. Този телефон е 6.9 инча и е на ръба да започна да го наричам таблет. Всичко отпред е екран, така, че няма накъде да расте, освен настрани. За това имаме и FOLD 2, който много искам да тествам. Явно бъдещето ще е на сгъваемите телефони, за да могат екраните да са и още толкова широки.

Социални мрежи:
✦ Facebook: http://bit.ly/2hEack9
✦ Instagram: http://bit.ly/2wsoBCv
✦ Twitter: http://bit.ly/2wrfqCr
✦ E-mail: [email protected]

Като дизайн за Note 20 Ultra можем да кажем, че следва леко по-ръбатото ДНК на Note 10 и единствената разлика визуално може да направим гледайки задния панел. Камера модула е пораснал доста, но той е така, за да може да побере 3-те сериозни сензора. Той е издаден около 1 мм от гърба и не е заоблен като при S20 ултра ами е отрязан под 90 градуса. Аз харесвам ръбати неща, за това плюс от мен, обаче може да забележите как събира боклучета около него. Сатененият допир на матовото стъкло е направо уникален, а ако си вземете обикновената ноут 20-ка ще се радвате на сатенен допир, но на подсилен поликарбонат. Като цветове имате избор между мистично черно, бяло или бронзово. Иначe като тегло ултрата е 208 грама с рейтинг IP68, това означава до метър и половина под вода, за не повече от 30 минути.

От предната страна имаме леко извит дисплей, което предвещава почти липсващи странични рамки и много малка дупчица за предната камера по средата. Вече по традиция горният край е плоско отрязан, а отстрани е заоблен. Дисплея е 6.9 инча dynamic AMOLED амолед с резолюция от 3088 на 1440 и 496 ppi, една идея по-малко от S20 ултра. Ноут-а покрит е с новият Gorilla Glass Victus, който е доста по-здрав е. Поддържа HDR10+, но по-якото е, че наследява 120 херцовото опресняване при Full HD резолюция или 1080p.

Като заключения мога да кажа, че съм малко в конфликт. От една страна смятам, че това е уникален телефон, който би ви свършил страхотна работа, но от друга мисля, че в някои отношения не може да задмине S20 Ultra. Това е моето лично мнение. Ще се радвам да ми споделите дали вашето мнение съвпада с моето.

Абонирайте се за канала и натиснете камбанката, ако искате да получавате нотификация когато качим видео!

Категории
Тагове