Новите съседи (2007): Season 9

Apr. 05, 2016
Твоята оценка: 0
7 1 vote

Висенте оглавява „Мирадор де Монтепинар”. Пастрокът му Фермин се мести при него в апартамент 2Б, за да му помогне с мандата. Властта в ръцете на двамата обаче е изпълнена с възходи и падения.

След заминаването на Мария Тереза, Енрике става лидер на своята партия. Не след дълго разбира, че Кристобал е един от корумпираните политици.

Алба подарява на Лео летене с парашут, но при полета парашутът не се отваря и Лео умира. Тя преодолява депресията с Теодоро, брат на Амадор, за когото се омъжва. Теодоро, от своя страна, се опитва да спечели приятелството на Антонио чрез риболов, но неуспешно. Алба събира пари за операция за смяна на пола, за да „консумира” това, което Теодоро чака с нетърпение.

Джудит приема тежко заминаването на Ребека. След емоционалното преживяване има няколко флирта – с треньор, обсебен от спорта, гей католик и Тревор – приятел милионер. В края на сезона заминава за Ибиза, където се влюбва и напуска сериала.

Майте си е отново същото разглезено момиче с много пари. Тя дава солидна сума пари на Амадор, за да може той да запази попечителството над четирите си невъзпитани деца и след това започва тайна връзка с Хектор, който е хипстър.

Амадор наема апартамент 2А с Теодоро. По-късно той се запознава с Йоланда „Йоли” – шивачка с проблематичен характер. Тя води своята майка – Менчу, която е проблематична и шумна като дъщеря си.

Междувременно сградата се руши и има нужда от ремонт. Налага се съседите да се разпръснат по различни места – хотели, къмпинги, села и стари къщи.