Правя обещаното КАНЕЛЕНО предизвикателство!

Zamunda TV ноември 11, 2020

Мъжката дума си е мъжка дума! Вие направихте 50 000 лайка на класацията с храните, аз удържам на обещанието си и правя канеленото предизвикателство! Ще пада смях 😀

🛒 5% отстъпка от игри и аксесоари в Ozone.bg с промокод “Clash3” и 3% от техника с “Clash3PC” – http://ozn.bg/2mn0oIf
📘 Поръчай “Топ мистериите на СВЕТА” тук: http://bit.ly/2O6xJXR
📕 Поръчай “Топ мистериите на България” тук: https://ozn.bg/2OMkauI
🔔 Абонирайте се: http://bit.ly/2w9ePIq
🎮 Гейминг канал: http://bit.ly/2Jn9mCe
👨‍💻 Тек канал: http://bit.ly/2Qs7BqZ
👕 Тениски и Мърч: http://bit.ly/2CBUf8k

Днес, скъпи приятели, с известно забавяне най-накрая ще видите въпросния Challenge с канелата, който ви обещах да направя ако изпълните едно условие. Ето, че вие го направихте и аз ще удържа на обещанието си. В класацията с храните ви напомних за него и ви казах, че беше модерно през 2010-2012 година, но днес ще го възродим за кратко.

#TheClashers #Канела #Challenge

Наистина се оказа малко по-гадно отколкото предполагах и въпреки, че канелата е слагана в напитки и храна дори по ресторантите, в подобни количества изобщо не е приятна. Аз направих малко проучване преди да снимам видеото и прочетох техники, за да се справя, но въпреки това не успях. Трябва да добавя, че аз дори не харесвам канела, което прави това предизвикателство още по-лошо за мен.

Социални мрежи:
✦ Facebook: http://bit.ly/2hEack9
✦ Instagram: http://bit.ly/2wsoBCv
✦ Twitter: http://bit.ly/2wrfqCr
✦ E-mail: [email protected]

Ако видеото с това предизвикателство ви е харесало, може да му оставите по един палец нагоре в подкрепа! Оценявам го. Също, абонирайте се за канала, за да не изпуснете нещо интересно.

Категории
Тагове