Тайнствена плоча РАЗКРИВА истинските СТРОИТЕЛИ на пирамидите?

Zamunda TV юли 3, 2020

Наскоро попаднах на едно интересно изследване, което се крие далеч от медиите! Чудно защо. Става въпрос за тайствена плоча, която разкрива доста интересни подробности около построяването на Великите пирамиди и Сфинкса! Гледайте.

🛒 5% отстъпка от игри и аксесоари в Ozone.bg с промокод “Clash1” и 3% от техника с “Clash1PC” – http://ozn.bg/2mn0oIf
📘 Поръчай “Топ мистериите на СВЕТА” тук: http://bit.ly/2O6xJXR
📕 Поръчай “Топ мистериите на България” тук: https://ozn.bg/2OMkauI
🔔 Абонирайте се: http://bit.ly/2w9ePIq
🎮 Гейминг канал: http://bit.ly/2Jn9mCe
👨‍💻 Тек канал: http://bit.ly/2Qs7BqZ
👕 Тениски и Мърч: http://bit.ly/2CBUf8k

Знаете, че мистериите и загадките са водеща тема в канала и днес благодарение на наш зрител с името Георги Арангелов попаднах на възможно доказателство, че Атлантите са най-вероятните архитекти и строители на Великите пирамиди, но и Сфинкса. Не се учудвам, че информация за това дори не е стигнала до български източници, но доказателствата са изследвани от университета в Бостън и потвърждават някои много интересни неща. Изследването е съвсем скорошно, от 2018 и вероятно преднамерено се крие далеч от погледите на хората.

🧐Проучването на Робърт Шох: https://bit.ly/3e2pYgw

Днес в нещата, които не искат да знаете ще говорим за Inventori Stelа, която разкрива, че египтяните заварили и само реставрирали сфинкса и пирамидите. Плочата на своя страна потвърждава периода когато Египет се е управлявал не от хора ами от Цере-богове, известен като Зеп Тепи.

Социални мрежи:
✦ Facebook: http://bit.ly/2hEack9
✦ Instagram: http://bit.ly/2wsoBCv
✦ Twitter: http://bit.ly/2wrfqCr
✦ E-mail: [email protected]

За тези, които не следят епизодите и не знаят за Атланти, Египтяни и пирамиди, трябва набързо да разкажа за какво иде реч. Атлантида е митична древна цивилизация, която вероятно е била силно технологично развита. Поредица от природни катаклизми довели до тяхното изчезване. Предполага се, че представителите на тази цивилизация са живели успоредно с хората и когато бедствията се случили, оцелелите се пръснали по земното кълбо. Така основали развитите древни цивилизации, за които четем днес. Това разбира се все още попада в рамките на митовете и легендите. Едно скорошно откритие обаче може да промени представите ни.

Това доказателство се нарича Инвентори Стеле/Стела или инвентарния таблет, не намерих точен превод на Български. Той е открит през 1858 в храм, разположен близо до пирамидата на Хеопс. Направен е от варовик и не се знае колко голям е бил, защото в момента на откриването е вече повреден. Също не е ясно каква част от него е скрита и цензурирана през годините. Когато е разчетен разкривал някои интересни подробности около Сфинкса и Великите пирамиди, които не съответствали с общоприетата догма за построяването им. Така е обявен за фалшификат и историците не му обръщат много внимание.

През 2018г., Робърт Шох, изучава самият таблет, анализира го и стига до извода, че той е повече истински, отколкото фалшив, защото самото писание съвпадало ди голяма степен с писмеността от старото царство. Стигнал до извода, че е всъщност може би копие на оригинал от древен източник.

Инвентарния таблет описва историята фараонът Хеопс и Великият сфинкс, но противоречи на това, което ни учат в училище. Вероятно сте наясно с праволинейната история, че Хеопс е построил най-голямата от трите велики пирамиди, а синът му Хефрен е направил средната, както и сфинкса. Таблета обаче разказва в детайли, как Хеопс е реставрирал много стар храм и построил пирамидата си върху или до него. Отделно текстът допълва, че жена му Хенутсен е поправила износения и силно повреден сфинкс. Друга история от таблета говори за Озирис и за Изида, господарка на пирамидите. Храмът на Изида е бил намерен на изток от Великата пирамида, когато Хеопс пристигнал в Гиза. Тук има спорове и за това, че всъщност Хеопс НЕ е построил пирамидата до храма, а че единствено я реставрирал. Този спор идва от превода на самите йероглифи на таблета, като някой смятат, че значели “Rebuilt”, a други “Built”.

В края искам да ви попитам: Вие вярвате ли, че пирамидите са построени от Атлантите и какво имате ли предположение какво се съхранява в тях? Ще се радвам да науча и вашата гледна точка.

Като цяло темата е много интересна и я разглеждам обширно в книгата ми Топ мистериите на света. Има още много да се каже, но като цяло това са новите доказателства, които исках да споделя с вас.

Това е за днес приятели, виждате, че всяка година излизат нови доказателства, които бавна подкопават общоприетата праволинейна теза за построяването на пирамидите. Надявам се, в нашия живот да разберем цялата истина за тях и за какво са служили. Дали ще е за добро или зло предстои да разберем.

Ще ме зарадвате ако оставите по един палец нагоре, ако видеото ви е харесало разбира се и не забравяйте да се абонирате за канала с камбанката за да не изпуснете нещо интересно. Става много лесно оттук.

Категории
Тагове