Топ 10 митични СЪЗДАНИЯ, които СЕ РАДВАME, че (може би) не СЪЩЕСТВУВАТ

Zamunda TV декември 12, 2020

Готови ли сте за нещо РАЗЛИЧНО? Това е победителят от гласуването, което организирах преди месец. Най-накрая се превърна в класация, но сигурни ли сте, че може да я изгледате до край? 😱

📘 Поръчай НОВАТА ми книга „Топ мистериите на ВСЕЛЕНАТА“ с отстъпка тук: https://bit.ly/3lqComy

Последен УИКЕНД за Pre-Order с автограф от мен. Само до 13.12.2020 включително може да си поръчате третата ми книга с автограф от мен. След това всички поръчки ще се изпълняват стандартно. Благодаря на всички, които си я поръчат и ме подкрепят.

🛒 5% отстъпка от игри и аксесоари в Ozone.bg с промокод „Clash3“ и 3% от техника с „Clash3PC“ – http://ozn.bg/2mn0oIf
📙 Поръчай „Топ мистериите на СВЕТА“ тук: http://bit.ly/2O6xJXR
📗 Поръчай „Топ мистериите на България“ тук: https://ozn.bg/2OMkauI
🔔 Абонирайте се: http://bit.ly/2w9ePIq
🎮 Гейминг канал: http://bit.ly/2Jn9mCe
👨‍💻 Тек канал: http://bit.ly/2Qs7BqZ
👕 Тениски и Мърч: http://bit.ly/2CBUf8k

Време е да се върнем към корените на топ класациите, които често включваха подобни тематики. На мен също ми липсват, но знаете, че правилата на YouTube се промениха доста и трябва да се съобразяваме с тях. За това направих едно състезание във Фейсбук, в което поисках сценарии, отговарящ на няколко критерии. След това всички сценарии трябваше да се прегледат от мен и вие да решите кой да се превърне в новата топ класация на The Clashers. Ето, че изпрахте победител!

#TheClashers #Top10 #Mythology

Днес ще разгледаме някои от най-интересните и странни същества, като се опитвам хем да е страховито, хем да е документално и реално. Труднодостижима цел, имайки предвид характера на класациите.

Социални мрежи:
✦ Facebook: http://bit.ly/2hEack9
✦ Instagram: http://bit.ly/2wsoBCv
✦ Twitter: http://bit.ly/2wrfqCr
✦ E-mail: [email protected]

Благодарение на авторите имаме 11 митични същества, които се радваме, че (може би) не съществуват. Те идват от митологиите на различни народи по всички краища на света. Имаме известните Банши от Ирландия (Ireland) и такива от щатите (USA). Няма да подминем и Thailand, която не е само уникална екзотична дестинация, но има и богата история. Легендите ни отнасят и към Южна Африка, където имат различни вярвания за живота. Африка като цяло винаги ми е бил един от най-интересните континенти и макар финансово да не е особено стабилен, природните му дадености са много.

Следващата дестинация от днешното ни пътуване е Япония. Сигурно се досетихте, че щом става въпрос за митология и митични същества, просто няма как да ги подминем. Тяхното е едно от най-различните и интересните, но ще оставя да го откриете в днешната топ 10 класация на The Clashers. Може да се учудите но и в Ямайската митология има интересни създания, свързани с религията. Пътуването ни няма да пропусне и Индия, където освен супер багата култура и интересна храна, имат и много дълбока митология, която не винаги можем да разберем напълно. Естествено колко и млад народ да са американците и те си имат митологично същество. USA и Canada си има уендиго, което е с интересни корени.

Пътуването ни връща обратно в Индия, където явно нещата се решават най-често с говорене, но не на маса с храна в някой ресторант, ами преследван от интересно създание, което иска да поговори с теб. В миналото народи от Африка, Азия и Индонезия са били карани да работят в Суринам и там те развиват интересни вярвания. Ще разберете какви от новата топ класация на The Clashers.

Много се надявам видеото да ви е харесало и ако е така, може да ме подкрепите с един палец нагоре. Също, ако искате, може да се абонирате за канала и то с камбанката, за да не изпуснете нещо интересно от канала. Хубав ден и много усмивки желая! 😀

Categories