ТОП 10 ВИРУСА, които са много ПО-ОПАСНИ от Короната

Zamunda TVянуари 9, 2021

🔴 Може би трябва да се РАДВАМЕ, че именно Короната предизвика пандемията, защото ако беше някой от ТЕЗИ вируси, сега вероятно нямаше да сме тук… Вижте за какво става въпрос…

🛒 5% отстъпка от игри и аксесоари в Ozone.bg с промокод „Clash4“ и 3% от техника с „Clash4PC“ – http://ozn.bg/2mn0oIf
📘 Поръчай НОВАТА ми книга „Топ мистериите на ВСЕЛЕНАТА“ с отстъпка тук: https://bit.ly/3lqComy
📙 Поръчай „Топ мистериите на СВЕТА“ тук: http://bit.ly/2O6xJXR​
📗 Поръчай „Топ мистериите на България“ тук: https://ozn.bg/2OMkauI​

От както свят светува човечеството е изправено през безброй предизвикателства, с които трябва да се справя. Някой от тях са толкова малки, че дори и невидими по размер, но въпреки това променят историята на хората. Днес ще си говорим именно за вирусите, за които напоследък се говоти постоянно.

Въпреки, че медицината и фармацевтиката ни е толкова напреднала все пак сме подставени на колене срещу подобни противници. Важното е, че сме намерили решение в лицето на ваксинире и все повече хора се възползват от нея. Дали обаче текущата ще е достатъчно тествана?

Социални мрежи:
✦ Facebook: http://bit.ly/2hEack9
✦ Instagram: http://bit.ly/2wsoBCv
✦ Twitter: http://bit.ly/2wrfqCr
✦ E-mail: [email protected]

Започваме с един интересен малък организъм, който също произлиза от прилепите и предизвиква сериозни последствия. Идентифициран е в Марбург, Германия и за него все още не е открито лечение. Няма и ваксина. Пренасяме се към Африка, където през 2014 имаше сериозен проблем с вирус, който е значително по-тревожен от короната. Сещате ли се кой е той? Ако искате да разберете, гледайте новото видео на The Clashers.

Холивудските филми редовно ни показват сценарии на вероятни събития и понякога става така, че уцелват. Явно в САЩ се знаят някой нища и сценарии. Африка и Азия явно са честа мишена на подобни вируси, защото често световната здравна организация насочва силите си натам. Въпреки, че някои имат ваксини, явно хигиената и санитарните условия там са значително по-зле. Друг много честосрещан вирус е ротавируса, който се среща във всички държави по света.

В Китай очевидно имат предразположение към подобни ситуации, защото преди ковид имаше още няколко негови производни. Не само там обаче имат проблеми, защото в Аржентина също си имат сериозен организъм, който е доста заплашителен.

Може да се абонирате за канала, ако съдържанието ви харесва и да оставите по един палец нагоре!

Categories
Tags