ТЪМНИТЕ страни и ТАЙНИ на всяка от ЗОДИИТЕ

Zamunda TV януари 6, 2021

Коя е най-лошата зодия и защо? Днес ще ви разкажа няколко интересни факта за астрологията, които открих наскоро и ще разберем какви са тайните и тъмните страни на всяка една от зодиите! Готови ли сте? 😳

🛒 5% отстъпка от игри и аксесоари в Ozone.bg с промокод „Clash4“ и 3% от техника с „Clash4PC“ – http://ozn.bg/2mn0oIf
📘 Поръчай НОВАТА ми книга „Топ мистериите на ВСЕЛЕНАТА“ с отстъпка тук: https://bit.ly/3lqComy
📙 Поръчай „Топ мистериите на СВЕТА“ тук: http://bit.ly/2O6xJXR​
📗 Поръчай „Топ мистериите на България“ тук: https://ozn.bg/2OMkauI​

Има хора, които считат астрологията за псевдо наука и не искат да чуват, че разположението на някакви си планети и звезди може да влияе на характера на човека или текущите световни събития. Други пък силно вярват в астрологията и не излизат от вкъщи без да са си прочели дневния хороскоп. Вие от кои сте? Наистина имам познати, които могат да не ядат храна или да не пият напитки, защото в хороскопа им пише определено нещо. Странна работа, нали?

Както и да е, всеки си решава в какво да вярва, но напоследък попаднах на няколко статии из интернет, в които разкриват всяка страна за отделните зодии, било то положителна или отрицателна, събрах информацията в хумуристичен стил и реших да я споделя с вас под формата на видео!

Социални мрежи:
✦ Facebook: http://bit.ly/2hEack9
✦ Instagram: http://bit.ly/2wsoBCv
✦ Twitter: http://bit.ly/2wrfqCr
✦ E-mail: [email protected]

Естествено в началото ще разбере малко повече за овена, които освен, че са много дейни и се бутат навсякъде, трудно могат да бъдат убедени в нещо. Обичат да си похапват каквото им харесва, да си играят на игри и да си живеят живота. Като заговорихме за живот, телците са ненадминати. Те обикновено посещават казина и имат не един порок. Обичат да ходят по ресторанти, а в тези дни, да си поръчват храна за вкъщи и то от най-хубавата, нищо, че няма да е подготвена на момента. Близнаците пък са рекордьори по теглене на бързи кредити. Те не могат да боравят добре с пари, застраховки или каквито и други финансови инструменти.

Раците пък на своя страна обичат да контролират всяка една част от собственото си и чуждото ежедневие. Обичат да си стоят у дома, но ако има някой, който да ги обгрижва. Лъвът е една от зодиите, които обичат да бъдат ласкани и то доста. Така лесно могат да бъдат манилупирани. В компаниите винаги има един лъв, който избягва да говори и се държи високомерно. Стигаме и до моята зодия – Дева. Ние сме спрягани като най-големите дразнители и зодиака. Но поне можем да боравим с пари и финанси, което пък се счита за стиснатост. Вижте какво още крият в новото видео на The Clashers.

Везните могат да откарат по няколко минути пред всеки щанд в супермаркета, чудейки се кой ще е най-подходящтият продукт за салатата или храната довечера. Могат да говорят много и да омайват с думи, но същината на това, което казват се губи. Скорпиона е една от най-одумваните зодии. Те са майстори на отмъщението и може да получиш абонамент за такова ако нещо ги разгневиш. Стрелците често могат да направят от мухата слон и да се скарат за какво ли не. Обичат да натякват когато някой се е прецакал, особено с пари. За козирога думите лично пространство не съществуват. Те могат да те попитат спокойно какви са доходите ти и какво ти е финансовото състояни. Колко пари си дал за колата, апартамента и дори гащите.

Няма как да не пропуснем и водолея, които са много разсеяни. Те обичат да преувеличават и често послъгват само зада си постигнат целта. Рибите са може би една от най-интересните зодии защото тъмните им страни са насочени често към тях самите. Може да разберете повече като гледате новото видео на The Clashers.

Само не пропускайте да се абонирате за канала и да чукнете камбанката. Така ще получавате известие, когато кача ново видео. Ако ви е харесалото текущото може да оставите и по един палец нагоре. Всеки един който го направи ми помага и така прецакваме алгоритъма. За това помагайте в каузата. Пожелавам ви един пълен с усмивки и добро настроение ден!

Categories