Участък (2003)

Участък (2003)

Dec. 08, 2003
Your rating: 0
8 1 vote

Сезони и епизоди

1Сезон 1 Dec. 08, 2003

Creator

Creator

Актьори

Sergei Bezrukov isПавел Кравцов
Павел Кравцов
Irina Bezrukova isLyudmila Evgenyevna
Lyudmila Evgenyevna
Aleksei Buldakov isМикишин
Микишин
Tatyana Dogileva isНюра Сущева
Нюра Сущева
Yuriy Kuznetsov isДуганов
Дуганов
Roman Madyanov isАндрей Ильич Шаров
Андрей Ильич Шаров

Описание

Старши лейтенант Кравцов изложи известна личност в столицата. Властите, за да избегнат подобни „героични“ постъпки, изпращат Павел в пустинята. Село Анисовка става ново място за служба. Съпругата не споделя предаността на Кравцов към служебния си дълг и отказва да придружи съпруга си до местоназначението му.
Новоизсеченият окръжен полицай взема единственото местно създание от къщата – кучето Цезар и пристига в селото. Той е изключително интелигентен, нетленен и на фона на местното население изглежда като черна овца. Той се обръща на „ти“, пита дали белезниците са смазани и не бие ли задържаните да признаят. В селото те са объркани за какви подвизи може да изпрати такава московска опера, за да служи в такива отдалечени земи?
Едва пристигнал в Анисовка и все още няма време да се установи, районният полицай е принуден да се захване с бизнеса – Василий Суриков, който е в състояние на махмурлук, се скара с жена си, която не искаше да се откаже от скритата бутилка. Кравцов с чест ще се справи с задълженията на местен полицай, успокоява разпръснати селяни, намира изрязани жици, бори се с продажбата на фалшива водка, връщането на изчезналата коза няма да бъде толкова трудно, колкото изграждането на отношения и постигането на взаимно разбирателство със съселяните.

Оригинално заглавие Участок
TMDb Рейтинг 8.2 5 гласа
First air date Dec. 08, 2003
Last air date Dec. 19, 2003
Сезони 1
Сезони и епизоди 12
Average Duration 51 минути

Подобни заглавия

Невинен
ダンジョンに出会いを求めるのは間違っているだろうか
Патриот (2020)
Супермаркет
Моята академия за герои
Медиум
Outmatched (2020)
Касъл Рок
Проба-грешка
Our Cartoon President
Динозавр / Динозаври (2018)
Между два свята (2017)