“За нея” – Цветове на есента, каквито НЕ СТЕ ВИЖДАЛИ до момента в The Clashers – Camera Test

Zamunda TV ноември 12, 2020

Кратко филмче, което посветих на дъщеря си. ❤️ Това е нещо съвсем различно и ново за канала The Clashers, надявам да си харесва. Поиграх си много с новата техника и мисля, че се получи нещо интересно.

🛒 5% отстъпка от игри и аксесоари в Ozone.bg с промокод “Clash1” и 3% от техника с “Clash1PC” – http://ozn.bg/2mn0oIf
📘 Поръчай “Топ мистериите на СВЕТА” тук: http://bit.ly/2O6xJXR
📕 Поръчай “Топ мистериите на България” тук: https://ozn.bg/2OMkauI
🔔 Абонирайте се: http://bit.ly/2w9ePIq
🎮 Гейминг канал: http://bit.ly/2Jn9mCe
👨‍💻 Тек канал: http://bit.ly/2Qs7BqZ
👕 Тениски и Мърч: http://bit.ly/2CBUf8k

Видеото има за цел да тествам възможностите на новата камера, с която вече ще снимам – Sony A7SIII и това, което виждам е феноменално. Първата локация е Оборище, която посетихме в началото на ноември и бабата и дядото на Никол. Реших да взема камерата и просто да поснимам по време на разходката. След като се прибрах, прегледах кадрите и трябва да ви кажа, че е бях пленен. Такива цветове, такива сенки и светли части, че направо започнах да пбработвам и да връзвам нещата.

Колкото напредвах във видеото, толкова повече добиваше история и в последствие реших да го посвета на дъщеря ни – Никол. Тя е най-голямото ни щастие и това видео е за нея.

След филмчето ви разказвам надълго и нашироко за какво става въпрос, моите планове и второто филмче, което е снимано в Поморие. Там приключението беше още по-голямо, защото снимах изцяло срещу слънцето. За радост на окото обаче, гледката е пленителна и съм сигурен, че ще ви хареса.

Социални мрежи:
✦ Facebook: http://bit.ly/2hEack9
✦ Instagram: http://bit.ly/2wsoBCv
✦ Twitter: http://bit.ly/2wrfqCr
✦ E-mail: [email protected]

Хубаво е да гледате на голям екран, най-добре телевизор, който в 4К и поддържа HDR, за да се насладите максимално на цветовете. Видеото се казва “За нея”, защото искам да посветя това пътуване на малката. Тя прави всеки мой ден специален с лъчезарната си усмивка.

Music:

Song: 7Clouds – Dreaming
Music provided by Vlog No Copyright Music.
Video Link: https://youtu.be/fFy4VTM1ToQ

Song: Niwel – Bad Love (Instrumental) (Vlog No Copyright Music)
Music provided by Vlog No Copyright Music.
Video Link: https://youtu.be/-aBAojWIRac

Знаете, че съм луд на тема качество и искам винаги най-доброто за канала. Смятам, че с тази камера ще постигнем още по-високо ниво и вие ще може да се наслаждавате на невероятни картини. Технологията напредва и се старая да ви показвам най-доброто от нея.

Ще се радвам да се абонирате за канала и да оставите по един лайк в подрепа, благодаря ви.

Категории
Тагове