Женени с деца

Женени с деца

Apr. 05, 1987
Your rating: 0
votes

Сезони и епизоди

1Сезон 1 Apr. 05, 1987
2Сезон 2 Sep. 27, 1987
3Сезон 3 Nov. 06, 1988
4Сезон 4 Sep. 03, 1989
5Сезон 5 Sep. 23, 1990
6Сезон 6 Sep. 08, 1991
7Сезон 7 Sep. 13, 1992
8Сезон 8 Sep. 05, 1993
9Сезон 9 Sep. 04, 1994
10Сезон 10 Sep. 17, 1995
11Сезон 11 Sep. 28, 1996

Creator

Актьори

Ed O'Neill isAl Bundy
Al Bundy
Katey Sagal isPeggy Bundy
Peggy Bundy
Amanda Bearse isMarcy D'Arcy
Marcy D'Arcy
David Garrison isSteve Rhoades
Steve Rhoades

Описание

Няма начин да не сте ги гледали. Забавните истории на семейство Бънди са едни от най-успешните и обичани от публиката в цял свят. 11 сезона, 263 епизода х22 мин.

Сериалът получава множество добри отзиви и признания, сред които 7 номинации за награди „Еми”, 7 номинации за „Златен глобус”, номинация от Casting Society of America и др.

Семейство Бънди от Чикаго са главните действащи лица. Те нямат нищо общо с обичайните щастливи и захаросани американски семейства, а точно обратното – олицетворяват техните недостатъци, които никой не е имал смелостта да признае. С нестандартен хумор и непоколебима откритост поредицата прави един от най-реалистичните и запомнящи се портрети на едно американско семейство от средната класа.

Главните персонажи са някогашният играч на американски футбол Ал Бънди (Ед О’Нийл), който е продавач на обувки, съпругата му Пеги (Кейти Сагал), която изхарчва почти цялата му заплата по магазините и салоните за красота, и техните две деца – изкуствената и глупава Кели (Кристина Апългейт), и по-малкият й брат – егоцентричният Бъд (Дейвид Фостино).

За своята мизерия Ал изцяло обвинява Пеги. Тя е мързелива жена, която предпочита да гледа телевизионни шоу програми пред това да възпитава двете им деца или да върши домакинска работа. Освен това често пренебрегва нуждите на семейството си и харчи безразборно малкото пари, които Ал припечелва от работата си. Тя не е склонна да започне работа и в повечето случаи прахосва парите си не за храна, а за дрехи. Щастливо женени от цели 16 години (или поне през половината от тях), Ал и Пеги все пак откриват, че тайната на успешния брак се крие в това, да приемаш особеностите на своята половинка.

Кели Бънди (Кристина Апългейт) е първородното дете на Ал и Пеги. Тя е глуповата блондинка, която след претърпян пътен инцидент в детските си години се е концентрирала върху своята външност. Кели често се присмива на по-малкия си брат – Бъд (Дейвид Фостино). Той смята себе си за много интелигентен и сексапилен, но в повечето случаи жените не мислят така и направо го „отрязват“. Той също не остава длъжен на сестра си и не пропуска удобен случай да я обиди за интелектуалните й възможности.

Последният член на семейството е кучето Бък. То презира своите стопани и неговите мисли са често озвучавани. Не по-малко колоритни са и съседите на семейство Бънди. Марси Д’Арси (Аманда Биърс) е най-добрата приятелка на Пеги. Тя смята себе си за по-интелигентна от нея и съпруга й, но доста често се оказва точно обратното. Марси е омъжена за банкера Стийв Роудс (Дейвид Гарисън), който впоследствие я напуска. Скоро тя намира втория си съпруг – бармана Джеферсън (Тед Макгинли).

Франк Синатра изпълнява песента “Love and Marriage” към сериала, която и до днес остава емблематична за продукцията.

Женени с деца
Женени с деца
Женени с деца
Женени с деца
Женени с деца
Женени с деца
Женени с деца
Женени с деца
Оригинално заглавие Married... with Children
TMDb Рейтинг 7.6 443 гласа
First air date Apr. 05, 1987
Last air date Jun. 09, 1997
Сезони 11
Сезони и епизоди 259
Average Duration 22 минути

Подобни заглавия

Без ангажименти
Да бъдеш Ерика / Being Erica (2009)
Be Cool, Scooby-Doo!
All Night
Супермаркет
Странни неща (2016)
Стъпка по стъпка / Step by Step
And Then There Were None / Десет малки негърчета (2015)
Pretty Little Liars: The Perfectionists (2019)
Merlí
Живот на Марс
Ризоли и Айлс (2010)